Укладання ламінату своїми руками

Кожен коли-небудь хотів спробувати укласти ламінат своїми руками - відчути себе в новій ролі, господаря-майстра у власному будинку. Чому б не почати з ремонту власної квартири? Якщо ви будете вибирати покриття для підлоги, пам'ятайте що потрібно звернути увагу на якість ламінату, не намагайтеся вибрати найпростіший і дешевий варіант. Пам'ятайте про те - що вам потрібно буде ще жити в своєму власному будинку, тому особливу увагу варто звернути на покриття поверхні ламінату і на його замки - це ключові моменти при виборі.

Якщо все таки вирішите викликати професійного майстра з усім необхідним інструментом - тел. (068) 386-41-19 Телефонуйте!

Якісний імпортний ламінат досить міцне, ударостійке покриття, яке останнім часом стало дуже популярному в сучасних ремонтах, більш того, укласти ламінат своїми руками досить просто, якщо у вас є всі необхідні інструменти і хороше поняття працювати своїми руками.

Інструмент який вам буде необхідний:

1. Електричний лобзик;

2. Стислі;

3. Пила торцювання;

4. Шуруповерт;

5. Перфоратор;

6. Рулетка;

7. Косинець алюмінієвий;

8. Хомко - для підгонки останнього листа.

9. Рівень

Дуже важливим елементом перед початком роботи є - абсолютна рівність поверхні підлоги, інакше у вас нічого доброго з вашої затії не вийде. Пам'ятайте про це, підлога повинна бути рівним, в іншому випадку, потрібно заливати стяжку або самовиравнюющаяся суміш. Також важливим елементом перед початком роботи є правильний підбір підкладки, підбір кольору плінтуса, підбір точної кількості внутрішніх і зовнішніх куточків і заглушок. Планується рекомендуємо брати однозначно пластиковий, він більш практичний при установці, з дерев'яним і мдф буде набагато складніше, в основному це пов'язано з кривизною наших з вами стін! Пам'ятайте про те, що вам буде ще необхідний поріжок, для з'єднання вашої кімнати з сусідньою кімнатою і його покриттям підлоги.

Якщо ви вже передумали складати ламінат своїми руками, то телефонуйте до нас за тел (068) 386-41-19 ми зробимо цю роботу для вас в найкоротший час!

Цікавим рішенням може стати вибір - ламінату ХДМ. Це якісний німецький ламінат, кольори якого бувають найрізноманітніші, він допоможе реалізовувати всі ваші дизайнерські рішення. Гарантія на цей ламінат 10 років, це офіційну пропозицію від німецького виробника.

Укладаючи ламінат своїми руками, ви економите на вартості монтажу, в цьому випадку - ми рекомендуємо вам придбати хороший якісний ламінат, завдяки цьому, ви отримаєте прекрасний результат і залишитеся практично при своїх же грошах. При цьому працювати з хорошим ламінатом - це просто радість і насолоду. В іншому випадку будете мучиться і лаятися - якщо виберете дешевий варіант ламінату.

Замовити хороший ламінат ХДМ можете у нас на сайті або по тел (068) 386-41-19 Телефонуйте!

Ламінат HDM - має міцні замкові з'єднання, тому укладання не займе занадто багато часу, а також дозволить не робити ремонт в найближчі 10 - 15 років. Більш того ламінат з HDM постійно поповнює Свої колекції, ви зможете вибрати гарний ламінат, колір якого буде абсолютно унікальним. Такий гарний підлогу стане невід'ємною частиною вашого інтер'єру. Простіше кажучи, якщо вас відвідає думка про ремонт, спробуйте покласти ламінат своїми руками пам'ятайте про ламінат ХДМ.

Телефонуйте до нас в офіс!