Чи знаєте ви, що в будівництві значить покрівля дахів сучасного будинку? Всі знаючі люди з повною відповідальністю можуть вам сказати – це найвідповідальніша робота! В даному профілі роботи стільки багато нюансів і секретів, що будь-який мало-травневий спеціаліст, навряд чи зможе зробити цю роботу правильно і добре.

Дізнатися ціни по покрівлі даху можете за тел (068) 386-41-19 Телефонуйте!

Вважається що покрівля даху металочерепицею найшвидша за часом виконання, і це дійсно так. Максимальна довжина профілю металочерепиці дорівнює 6 метрам, що дозволяє при великій довжині крокви, робити належну роботу істотно швидше. Так само ми можемо заздалегідь домовиться і відрізати потрібну нам довжину, прямо на підприємстві, тобто на заводі який займається прокаткою металу, для покрівлі дахів металочерепицею або профнастилом. Ми можемо замовити розкроювання будь-якого розміру і будь-якої форми, що само собою погодьтеся, дуже зручно.

Також для хорошої швидкості роботи і самого зручності використовується м'яка покрівля дахів, це може бути бітумна черепиця, мембрани з полімеру, євроруберойд і мастичні матеріали. Правда м'яка покрівля дахів з вартості виходить істотно дорожче, так як подібна покрівля лягає тільки на тверду поверхню, типу або фанера OSB плита. Також там є своя специфіка і особливості, за рахунок чого і йде подорожчання даного профілю роботи. При цьому зовнішній вид цього роду покрівлі – виглядає в рази дорожче, будь-якого іншого покрівельного покриття. Звукоізоляція від дощу буде порядком краще, час експлуатації з гарантією 10 років, а взагалі такої покрівлі вам вистачить на років 15 – 20.

Дізнатися який краще буде матеріал для покрівлі дахів за тел (068) 386-41-19 Телефонуйте!

У минулі часи в основному використовувалася покрівля дахів шифером, на основі азбестового матеріалу. Порядок служіння подібного роду покрівлі коливається в районі 10 -15 років, це одна з найважчих дахів, не рахуючи натуральної черепиці.

При роботі з покрівлею — важливо правильно розрахувати саму конструкцію покрівлі, спроектувати відповідну форму, вирахувати точну кількість всіх необхідних матеріалів, послідовно правильно виконати всі необхідні роботи. Встановити ковзани на даху, встановити відливи, обшити коробки і прибити вітрові планки. Ось власне і все!

Дізнайтеся ціни на покрівлю дахів за тел (068) 386-41-19 Телефонуйте прямо зараз!

Отриманим результатом – ви будете задоволені!