Альтанки відкритого типу

Кожен дачник прагне мати на своїй ділянці літні альтанки з мангалом з чистого дерева. На нашому сайті ви можете знайти відкриті літні альтанки з фото - з повним технічним описом кожного індивідуального споруди.

Що для нас означає літня альтанка для дачі? В першу чергу це можливість відпочити на свіжому повітрі, випити запашної кави або чаю, почитати книгу, приготувати смачний шашлик в колі родини або з друзями. Це можливість відійти від звичної міської суєти занурившись у простір матінки природи. Розслабитися після міських буднів, насолодиться справжнім заміським повітрям і атмосферою спокою та релаксу.

Для вас ми пропонуємо літні альтанки з дерева різної конфігурації, зроблені з чистого дерева:

- Квадратної форми

-прямоугольной форми

-шестігранной форми

-восьмігранной форми.

Покриваємо дах:

-дерева,

-Металочерепиця,

-профнастілом,

-ондуліном,

-катапалом (євроруберойд)

Робимо літні альтанки з бруса перерізом 100х100 мм.

Обробляємо всередині і зовні за вашим бажанням:

-Вагонка

-імітаціей бруса

-блокхаусом

У нас на сайті ви можете купити літню альтанку в зборі.

Дуже важливо вибрати місце для установки альтанки. Бажано встановлювати альтанку в дали від проїжджої частини, на березі ставка, озера чи річки, в тіні великих дерев - для того що б у вас завжди була тінь, затишок і душевний комфорт. З місця вашого відпочинку повинен бути красивий вигляд, який буде радувати ваші очі.

Найпростіші альтанки можемо робити без основного фундаменту, просто встановлюємо на спеціальні дерев'яні або бетонні опори.

Деякі радять прості літні альтанки з дерева на зиму повністю розбирати для зберігання, ми не радимо це вам робити. Найкраще вашу альтанку правильно обробити спеціальними просоченнями і лаком, обгорнути плівкою. Не займайтеся збіркою і розбиранням даного садового споруди. Повірте - це найгірший порада, яку ви можете для себе прочитати в інтернеті.

Останнім часом особливої популярності набирають так звані «живі альтанки» - це коли дерев'яний каркас обплітають ліанообразниє рослинами, створюючи таким способом особливий річний затишок і колорит, для вашого споруди.

Відмінного вам відпочинку та гарного настрою!

Телефонуйте і замовляйте літні альтанки з мангалом.