Ми будуємо будинки з дерева, з екологічно чистих природних матеріалів!
Уявіть собі....дерев'яний будинок під ключ зроблений для вас і вашої родини. Який він? Скільки квадратних метрів займає хол, кухня, зал, спальні? Скільки у нього поверхів, один, два, три? Поверхи повноцінні або зроблені на половину з мансарди? Що ще є у вашому будинку: баня-сауна, більярд, велика тераса, камін? Сучасне будівництво дерев'яних будинків дозволяє втілити практично будь-які Ваші фантазії.
Будинки з дерева за останні 10 років завоювали колосальний рівень довіри у наших замовників. Перший раз, коли я оселився в сучасний дерев'яний будинок – я буду пам'ятати все своє життя, це не примітка для хорошої статті, а реальне моє відчуття:
1. Запах свіжого дерева
2. Неповторний затишок і відчуття комфорту
3. Здоровий, міцний сон
4. Взимку тепло, влітку прохолодно
5. Зроблений ремонт коштує десятиліттями
Замовити розрахунок будинку з дерева можна за телефоном (068) 386-41-19
Буквально на наступний ранок я з Москви подзвонив у Київ свого партнера і сказав, тепер крім ремонту квартир, ми будемо будувати дерев'яні будинки під ключ. Ось з таких відчуттів ми і почали займатися будівництвом дерев'яних будинків. На той момент, мій старший Брат вже займався розпилюванням лісу і виробництвом високоякісних пиломатеріалів. Тому питання постачання потрібних нам матеріалів було вирішено автоматично. Маючи рідне нам виробництво, ми дуже швидко почали впроваджувати передові технології обробки лісу, розпилювання бруса потрібного нам перерізу і виробництва заготовок необхідної довжини. Крім бруса і потрібних нам заготовок для будинку з дерева, на виробництві вже вироблялися, необхідні оздоблювальні матеріали: дерев'яна вагонка, блок хаус, дошка для підлоги, імітація бруса та інші корисні оздоблювальні матеріали. Якщо вам потрібно купити окремо оздоблювальні пиломатеріали, або замовити собі якийсь ексклюзив, радимо звернутися в наш Київський магазин-склад, він розташований на Академмістечку, в районі найбільшого Епіцентру, вул Берковецкая 6в.

Який ми використовуємо матеріал:



Спиляний ліс, лісовозами завозимо на своє виробництво, складаємо окремими групами по довжині, товщині і якості самого кругляка. Далі, на стрічкових пилорамах ріжемо колоди на напівбрус (плашки). Після цього, напівбрус пропускаємо через многопил, отримуємо якісну, калібровану заготовку. Укладаємо заготовку в пачки і направляємо в сушильну камеру. Сушимо 5-7 днів до вологості 9-12 %. Наступний етап, це цех переробки, 4х сторонній станок Weinig Unimat 217. Отримуємо високоякісний пиломатеріал для екологічного будинки з дерева, згідно ГОСТ 8242-88.
Як ми працюємо: Залишивши у формі замовлення заявку, або зателефонувавши нам по телефону, наш провідний спеціаліст, вислухає всі ваші побажання і пропозиції з приводу будинку з дерева. Первинно, зможе відповісти на загальні питання і проконсультує в тематиці будівництва дерев'яних будинків, якості матеріалів, часу виконання замовлення, якості самої роботи, оздоблювальних робіт, питання обробки деревини, гарантійних зобов'язань.

Наша пропозиція:

Якщо Вам потрібен власний дерев'яний будинок під ключ, з повною обробкою з якісних матеріалів, зроблений в самі короткі терміни і за доступною для Вас ціною, звертайтеся в компанію Еко Сфера. Ми робимо будинок в 120 кв метрів, з повною внутрішньою і зовнішньою обробкою, за 10-12 тижнів, в залежності від комунікацій та повноти додаткових рішень. У нас працюють майстри своєї справи з 15-20-річним досвідом роботи, середній вік 40 років. Пунктуальні, відповідальні без шкідливих звичок.
Отримати додаткову інформацію на будинки з дерева, можна за телефоном (068) 386-41-19 Телефонуйте!

Відповімо на всі Ваші запитання.